Cum a fost la DECO DAYS în Cluj și un nou look de toamnă

Cum a fost la DECO DAYS în Cluj și un nou look de toamnă

Săptămâna trecută am participat la primul event dedicat publicului larg, marca DECO DAYS Organizat de către Mendola Fabrics și Nobila Casa în Cluj Napoca.

“Dupa succesele edițiilor anterioare, am decis că dorim să împartasim acest tip de experiente și cu publicul larg și să aducem împreuna businessul, designul și designerii pentru a-i inspira pe toti iubitorii de frumos si design interior (vezi aici istoric Deco Days). ” – Ioan Pintea – creator eveniment, Director Marketing si Vanzari Mendola Fabrics.

O primă încercare a unui târg de design pentru publicul larg, în orașul nostru, un eveniment foarte frumos care a venit cu multe idei creative din partea celor din industrie dar și cu paneluri de întrebări și răspunsuri și diverse discuții cu și despre DESIGN.

Noi am participat în panelul de sâmbătă dimineața și am discutat despre punct comun a tuturor lucrurilor care ne înconjoară: design-ul. Împreună cu Mădălina Merca și Teodora de la Teo’s Kitchen, am discutat despre trendurile de design din SoMe, despre inspirație în materie de design interior dar și despre designul caselor noastre… Panelul de întrebări și răspunsuri a fost moderat de Maya Raicu de la nobila casa și a fost live pe pagina lor; live -ul este salvat în format IGtv pe profilul de Instagram @nobilacasa

Anul acesta, la ediția cu numărul 6, evenimentul se transformă dintr-unul închis – adresat anterior doar partenerilor de business – în unul ce promite plus valoare publicului larg. Astfel, pasionatii de design de interior au fost invitati să viziteze târgul ce a avut loc atât în 24 cât și 25 septembrie la BT Arena.

Ileana Raducanu – designer si moderator, Adela Parvu – designer si blogger de interior, Bogdan Bob Radulescu – prezentator, designeri, arhitecti, stilisti si alti creativi din industrie au sustinut prezentari si workshopuri, iar publicul a putut participa – pentru prima data – la targul home & deco, o noutate in domeniu.

Cred că experiența mea preferată din toată expoziția a fost incursiunea în camerele expuse, amenajate de 5 designeri, utilă ca inspiratie pentru amenajarea propriei locuinte. Mihai Caraghiaur, Marcel Maier, Bianca Comsa, un designer desemnat prin concurs si inca un designer surpriza), urmeaza principalele 5 trenduri de design de interior (minimalist/modernist, natural/botanical, contemporan/urban, maximalist/colorful, glamour/vintage/classic), ne-a transmis Adelina Silasi, Manager Marketing Mendola Fabrics.

Ca în orice alt proiect relativ la început de drum au întâmpinat tot soiul de dificultăți mai ales în ultimele 48 de ore dinaintea deschiderii târgului însă cred că tocmai acestea fac ca un eveniment să fie reușit tocmai acestea fac ca emoție oamenilor care vin împreună pentru rezultat frumos să fie mai mare și mai de impact.

M-am bucurat foarte tare să fiu invitata celor de la nobila casa în acest panel de întrebări și răspunsuri și sper din suflet să îl puteți vedea și voi încă pe Instagram ✌🏼. Am povestit după cum v-am spus despre design interior trenduri SoMe, corelarea design-ului interior cu viata de zi cu zi, cum ne decoram casa si masa in functie de sezon, dar și despre cat de important este rolul unui designer interior în proiectele noastre personale.

Mai multe detalii puteti gasi accesand pagina de web: www.nobilacasa.ro
Partener coorganizator: Nobila Casa
Parteneri: Hornbach, Norda Shop, Klausen Lighting, Narativo.ro, EGGER, XT Deco, Borodi Design, Nea Garden, Moth, Botami, Luxury Aroma
Parteneri media design si arhitectura: Igloo Media, designist.ro, The Institute, Oh!DA

The Look: Costum din doua piese RETRO FUTURE / Viper Jelly Sandals RETRO FUTURE / Geanta Coperni / Camasa Vintage.

1+

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW