COSMOPOLITAN? Yes please.

COSMOPOLITAN? Yes please.

Processed with VSCO with c3 preset

Ma aflu in aeroportul din Istanbul (avem o escala in drumul nostru spre Mauritius), needless to say, am pierdut deja sirul orelor de cand stam aici, insa mi-am gasit oricum de lucru si nici nu aveam cum sa nu – am o suita de cabluri, hard disk-uri, aparate foto, chargere portabile si alte ustensile pe care le-am impachetat minutios in geanta mea Cristina Cupar. Nu stiu cum se face insa in fiecare excursie asta e geanta de sacrificiu. In fine, nu sunt aici sa va vorbesc despre geanta ci despre niste fotografii speciale pe care le-am facut alaturi de Mihail Onaca si Ingrid Teodosiu – mai exact pe 1 decembrie. Pe fundal aveti deja o piesa de la Young Taylor, un artist din Germania, piesa care are un mare input in ceea ce inseamna un nou inceput si toate postarile care pana acum stau sub hashtag-ul #ACNewBeginning. Am ascultat-o pe repeat in seara asta si sper sa va obsedeze si pe voi la fel de mult ca pe mine in acest moment.

Una dintre aceste fotografii si-a gasit locul si in print si anume in numarul de ianuarie al revistei Cosmopolitan, pe care deja il gasiti in punctele de difuzare a presei. Roxana Dobrita mi-a trimis un email in care imi propunea sa vorbesc despre pasiunea mea – blogging-ul. 7 intrebari, 7 raspunsuri. In fapt, titlul spune “Cum am ajuns… Influencer“. Ma flateaza aceasta descriere si sper ca reusesc prin ceea ce fac zi de zi, on the mighty internet, sa va influentez cumva – sa deveniti genul de persoana pe care va doriti sa o intalniti dupa cum tot cant de aproape cinci ani, sa deveniti mai exigenti, sa scoateti tot ce-i mai bun din voi in orice situatie, sa va imbracati cu stil, sa depuneti efort in toate directiile, in fine, sa deveniti mai buni indiferent de ceea ce faceti si unde va aflati. Probabil si asta e motivul pentru care inca ma agat de blog cand ar trebui de fapt sa fiu deja in mood-ul de vacanta. Pasiunea.

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c3 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with 1 preset

022

Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Ingrid Teodosiu dress / Moja Ankle Boots / Photos by Mihail Onaca you must follow him on Instagram, here. I said MUST! True artist.

Go get your magazine copy! Sper sa va placa interviul.

lovea1

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • Anca M., 28 decembrie 2016 at 11:01

  Felicitari pentru tot ceea ce faci si un An Nou cu cat mai multe impliniri!

  0
 • ioanamciocan, 28 decembrie 2016 at 21:07

  You’re such an inspiration :*

  0
 • theselfwanderer, 29 decembrie 2016 at 5:21

  Nice one! Very inspirational ☺️

  0
 • deni, 31 decembrie 2016 at 6:17

  Skama, •Alina S• … hi5 times. Numa’ vreau sa iti zic, fara linguseli si alte cele, asa cu o sinceritate maxima: Alina, you rock! Esti the best si am stiut asta de cand ai postat o poza banala,again, pe hi5:)) intr-o cada, un bokeh effect si un par lung negru cu breton, intins. Ii implicat si tata in povestea asta scurta pentru ca tin minte ca l-am chemat in fata pc-ului si i-am zis: “O vezi pe fata asta? Ii faina asa-i? Ce dinti faini are… sa vezi ca o sa ajunga sa fie cea mai tare de la noi! Si pe afara… ceva o sa faca, ori pe tv, ori fotomodel, ceva!Si vad ca te apropii tot mai mult de asa ceva (si aici ma refer strict la partea cu “afara”).Ma bucur. Mult. Chiar esti tare :)) you know that&always remember that. Distractie faina in vacanta and a Happy New Year! ?

  0
  • Alina Ceusan, 2 februarie 2017 at 11:48

   MULTUMESC! <3

   0
 • exquisitecp, 1 ianuarie 2017 at 16:09

  how to start a motivational year! oh, thanks for sharing with us!

  0
 • Magazin Insecticide, 7 ianuarie 2017 at 23:28

  Felicitari pentru toate realizarile din ultima perioada! Ah, mereu cand isi vad pisicutele mi se pare ca seamana foarte mult cu tine :))

  0
 • Lorette - White Charm, 22 ianuarie 2017 at 8:43

  I like the #ac concept so much! You inspire me

  0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW