CONSCIOUS by H&M: Fall 2019

CONSCIOUS by H&M: Fall 2019

ANGAJAMENTUL LUAT DE CĂTRE H&M PENTRU UN VIITOR MAI SUSTENABIL AL MODEI CONTINUĂ CU LANSAREA COLECȚIEI CONSCIOUS PENTRU TOAMNĂ 2019

Având piese confecționate din materiale reciclate sau materiale care au un impact mai scăzut asupra mediului, colecția de toamnă 2019 continuă să sublinieze angajamentul luat de către H&M, acela ca până în anul 2030 să folosească numai materiale provenite din surse sustenabile. De la costumele cu imprimeu în carouri până la rochiile animal print și hanoracele supradimensionate, toate în palete de culori neutre, negru și accente de roșu-orange, vibrația transmisă este una relaxată, dar totuși sofisticată. Colecția de toamnă H&M Conscious se lansează în data de 12 Septembrie și va fi disponibilă în toate magazinele din întreaga lume, precum și online.

Poliesterul reciclat este materialul principal din piesele colecției de toamnă H&M Conscious, putând fi regăsit în rochii, cămăși, tricotaje, jachete și costume. Provenit din reciclarea sticlelor PET,  acesta este procesat astfel încât să dea naștere unui material ușor de întreținut. Totodată, piesele tricotate aparținând colecției sunt confecționate din bumbac organic provenit din fibre de TENCEL™ lyocell .

“Colecția de toamnă H&M Conscious cuprinde piese nemuritoare clasice de care nu te vei plictisi niciodată. Având un design atemporal și fiind confecționate din materiale sustenabile, acestea sunt exact piesele care nu trebuie să lipsească din nici o garderobă în acest sezon,” declară Maria Östblom, Director de Creație al Departamentului de Femei din cadrul H&M.

Rochiile flatante și costumele din două piese se pot purta în combinație cu hanoracele supradimensionate  și cămășile în carouri, potrivindu-se perfect și cu o pereche de colanți sau pantaloni strâmți din denim. Tricotajele sunt reprezentate cu succes de malete, în timp ce jachetele sunt potrivite pentru atmosfera acestui sezon; toate aceste piese vestimentare sunt evidențiate prin mânecile largi și fermoarele laterale. Imprimeurile și diferitele modele de carouri conferă un aer sofisticat și cosmopolit.

“Dorim să ne folosim de puterea vocii noastre pentru a aduce schimbarea când vine vorba de moda sustenabilă. Colecția de toamnă H&M Conscious este un exemplu uimitor al faptului că prin intermediul tehnologiei și al inovației se poate ajunge foarte departe, înlocuind materialele convenționale cu cele reciclate.”, declară Pascal Brun, Director Global de Sustenabilitate în cadrul H&M.

Pentru mai multe informații legate de această colecție, vă rugăm accesați următorul link:

https://www2.hm.com/ro_ro/femei/cumparaturi-sortate-dupa-tema/autumn-conscious-collection-2019.html

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW