Chocolate hair? Yes please!

Chocolate hair? Yes please!

Schimbarile de look sunt benefice pentru iti dau senzatia unui nou inceput. Pe langa asta, in momentul in care iti schimbi culoarea parului te simti de parca ai avea o noua garderoba – fiecare tinuta arata acum diferit, look-urile primesc noi valente, iar tu, noi complimente. Stiti deja faptul ca eu am parul blond platinat de o buna perioada de timp si avan in vedere faptul ca aceasta culoare este destul de greu de obtinut, nu ma gandesc sa o schimb prea curand. Cand vine vorba de a experimenta cu peruci insa sunt all in. Azi v-am adus pe blog un nou look, pe care l-am obtinut folosind peruca Tabia de la Belher.ro

ALL ABOUT THIS WIG

  1. Baza perucii este monofilament partial in partea de calota ceea ce inseamna ca firele sunt introduse manual pentru a avea un aspect foarte natural, sa imite plantatia firelor din pielea capului.
  2. Este un produs din 100% par natural, asadar se comporta exact ca parul nostru;
  3. Este reglabila, pe interior are 2 benzi elastice si mai multe trepte de reglare. De asemenea pentru o fixare mai buna se pot folosi clipsurile laterale.
  4. Avand in vedere faptul ca este o peruca din par natural, putem folosi unelte de styling cum ar fi placa sau ondulatorul, pentru a obtine look-ul dorit.
  5. Peruca Tabia are 60 cm. lungime

 Desi intre timp am tuns putin peruca, astept parerile voastre despre aceasta schimbare ultra-rapida de look. Press play!

Shop the look: Tabia Wig / Cactus The Brand “My Hearts Is Nuclear” Tshirt.

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW