CHECK OUT THE PRINGLE OF SCOTLAND X H&M COLLAB

CHECK OUT THE PRINGLE OF SCOTLAND X H&M COLLAB

H&M COLABOREAZĂ CU PRINGLE OF SCOTLAND PENTRU O LINIE DE TRICOTAJEH&M anunță cu mândrie colaborarea cu legendarul brand Pringle of Scotland pentru o linie atemporală de tricotaje având o infuzie sport. Concepută de către echipa internă de design a H&M alături de studioul creativ Pringle of Scotland, colecția se va lansa în data de 3 Octombrie atât în magazinele din întreaga lume, cât și online pe hm.com.

Universul Pringle of Scotland reinterpretează subtil estetica carourilor scoțiene, redându-le astfel un aer aparte. Printre piesele cheie se numără puloverul având emblema texturată a unui diamant retro și hanoracul scurt cu mâneci voluminoase. Îmbinarea dintre tradiție și modernism se regăsește în croiala puloverelor supradimensionate, în timp ce rochiile tricotate cu fermoar, colanții și accesoriile sunt imprimate cu sigla brand-ului pentru un finisaj atletic.

Paleta revitalizantă de culori este compusă din nuanțe de muștar, gri deschis și camel, fiind evidențiată de tonuri de galben neon. În ceea ce privește materialele, predomină bumbacul organic, poliesterul reciclat, lâna și fibrele netede de vâscoză. Totodată, pentru iubitorii de animale, colecția include pulovere pentru câini în printuri și culori asortate.

“Pringle of Scotland are un trecut uluitor când vine vorba de colecții în colaborare cu alte brand-uri, parteneriatul cu H&M fiind unul extrem de inspirațional. Fiind într-o continua căutare a modurilor de exprimare a ADN-ului nostru, suntem încrezători că această abordare sportivă a renumitului nostru imprimeu îi va încânta atât pe clienții noștri, cât și pe cei ai H&M.” declară Katy Wallace, Brand Director în cadrul Pringle of Scotland.

 

“Colaborarea cu Pringle of Scotland, un brand cu o istorie impresionantă,  a fost o adevărată încântare pentru echipa de design a H&M. Am reinterpretat stilul lor specific printr-o infuzie de modernism, utilizând materiale precum poliesterul reciclat, lână și bumbac organic. Îi aștept cu nerăbdare pe clienții noștri să își stilizeze piesele preferate din această colecție.”, declară Maria Östblom, Director de Creație în cadrul Departamentul de Femei de la  H&M.

#PringleofScotlandxHM

 

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW