Brunch la Marty

Brunch la Marty

Am tot vrut să scriu despre un loc din Cluj unde îmi place mie mult să mănânc de câte ori am ocazia. E vorba despre Marty. Probabil cel mai bun local pe care îl găsim la Iulius,un loc gen ”the place”, unde mâncarea e pregătită în cele mai mici detalii, servirea la fel, foarte bună. Recunosc, mă atrage și panorama pe care peretele de sticlă o oferă așa că, atunci când e liberă masa de la geam, acolo stau. Se-nțelege că trecând ieri prin Iulius, la cumpărături, am abandonat rapid magazinele, cazându-mă, pentru o oră de răsfăț, la Marty. Ce mi sa părut foarte frumos din partea personalului a fost faptul că atunci când am ajuns, mai erau locuri doar la nefumători și l-am rugat pe chelner să ne anunțe atunci când se eliberează o masă înăuntru. În 15 minute ne-a mutat. Nu lângă geam, dar aveam de ales dintre 4 mese. Frumos.

Am comadata broccoli și baby carrot în unt și un pahar de Chardonnay. Sănătos, rapid (al naibii de rapid, de te enervează ăștia:)) ) și mai ales foarte bun. Dacă preferi mâncarea sănătoasă, aranjată cu mult bun gust pe farfuriile albe, mari. Marty e localul.

(pe când uploadam poza se aude la Tv reclama: KFC – that’s so good!)
Este și KFC câteodată :))

Mai tărziu pe blog: The night –  CTC & DJ Sauce @ Club Boiler; experiența.

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • Daniela, 5 februarie 2012 at 16:46

  Omg… ai dreptate,chiar e enervant cat de repede te servesc.Sincer,dupa ce comandam imi aprindeam linistita o tigara si nici nu apucam sa o fumez si venea comanda. wtf :))

  0
  • alinaceusan, 5 februarie 2012 at 16:49

   știu ce zici, dar e un lucru bun până la urmă :)) nu poți să zici…

   0
   • Anca S, 5 februarie 2012 at 16:59

    cea mai buna mancare din cj:X

    0
 • Daniela, 6 februarie 2012 at 10:34

  Normal normal,cunosc cel putin 5 locuri in cluj unde ,clar, nu o sa mai merg cand o sa fiu rupta de foame pt ca dureaza o ora minim sa iti aduca comanda :|. Deci da,aici recunosc ca m-ai prins cu locul preferat <3

  0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW