Breaking news: Isabel Marant pour H&M

Breaking news: Isabel Marant pour H&M

Închideți restul linkurilor, închideți facebook-ul și mailurile & faceți click pe video!

20130612-152943.jpg

”Sunt flatată de această colaborare: H&M lucrează cu cei mai buni designeri şi această invitaţie este o mare onoare. Îmi doresc să creez ceva real, ceea ce femeile vor să poarte în viaţa de zi cu zi, cu nonşalanţă, care cred eu că este specific pariziană: te aranjezi dar nu dai foarte mare importanţă detaliilor şi arăţi foarte sexy.” a declarat designerul. (Source – Cosmopolitan.ro)

Acestea fiind spuse, toată lumea fashion-ului și-a setat alarma pe data de 14 noiembrie 2013 când are loc lansarea oficială. Produsele Isabel Marant vor fi disponibile pentru noi în cele 250 de magazine H&M atent selecționate. Veste bună pentru cititori: pe langă clasica lansare a unei colecții de haine pentru femei, Isabel pregateste o serie pentru adolescenti și băieți. Sincer asta nu poate decât să ne bucure pentru că vor avea și iubiții, frații, sotii, prietenii nostri piese interesante de vânat.

20130612-161733.jpg

NU SUNĂ BINE?

Singura noastră tristețe generala va fi faptul că aceste produse nu vor fi disponibile în toate magazinele H&M. Îmi amintesc cu nostalgie oarecum despre articolul pregatitor pentru lansarea colectiei Anna Dello Russo, de tristețea generală, generată de faptul că nici nu puteam visa ca accesoriile aurite să-și găsească loc pe rafturile magazinului clujean…*sigh* Norocul a făcut ca noi să ajungem la Londra în octombrie 2012. Port chiar acum colierul Anna Dello Russo. Citiți mai multe despre Londra aici. Aștept lansarea de la București la care vom semna condica și de la care vă vom transmite live poze și informații despre produsele prospăm intrate în showroom. Eu incă îmi doresc o pereche de Isabel Marant, am discutat în acest articol și voi m-ați convins de versatilitatea lor.

Va las cu Isabel la o poveste! Kisses!

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • Clara, 12 iunie 2013 at 13:31

  Heh, desigur ca la noi nu o sa ajunga..

  0
 • Cristina, 12 iunie 2013 at 14:45

  Andreea Diaconu is in, modelul care vorbeste frumos despre Romania:) love the articol

  0
 • irina, 12 iunie 2013 at 14:55

  in afi si in baneasa o sa fie sigur

  0
 • Medeea Stark, 12 iunie 2013 at 15:53

  I CAN’T WAIT!!!! 😀 (in baneasa va trebui sa stam la coada:)) asa a fost cu versace for h&m acum doi ani sau cand a fost) :))

  0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW