Bloggers wanted! Vino cu mine la GLOW by dm în Viena.

Bloggers wanted! Vino cu mine la GLOW by dm în Viena.

Atunci când am început toată aventura asta cu blogul nu mă gândeam vreodată că totul o să ia o astfel de amploare. Am scris și scriu în continuare din pasiune, pentru că îmi doresc să transmit ceva. Altceva decât ceea ce există deja în online. Aleg proiectele cu mare atenție și de cele mai multe ori suntem nevoiți să spunem nu multor propuneri fie din lipsă de timp, fie din lipsă de compatibilitate. Mult timp am crezut că menirea mea este aceea de a avea partea frumoasă a vieții, a situațiilor, a lucrurilor și de a v-o aduce aici pe blog, prin fotografii, video-uri și povești – așa cum îmi place mie să le spun articolelor. E un blog nu un ziar, deci vorbim de sentiment. De o vreme încoace însă, după ce am trecut prin anumite momente care m-au încercat – fizic, psihic, m-am gândit că ar fi, de fapt, mai bine să vorbim și despre lucrurile mai puțin frumoase. Poate asta e de fapt exercițiul, să treci la fel de grațios și peste situațiile și zilele mai puțin plăcute din viața ta. Asta ne face oameni până la urmă. Și am decis să scriu și despre părțile mai putin frumoase.

Vino cu mine la GLOW by dm în Viena.

Astăzi însă, vorbim de ceva frumos. Întotdeauna am considerat că în viață, ca să primești, trebuie să dai. Să dai mai departe ce ai învățat, să transmiți felul tău de a face lucrurile și craftmanship-ul mai departe, către alți oameni la fel de pasionați de un domeniu comun cu al tău. Mi-ar fi plăcut mult ca acum șase ani să fi citit ceva de acest gen, să fi primit o astfel de provocare de la un blogger mult mai mare ca mine. Vă scriu asta pentru că știu cât de mult contează de fapt să ai o șansă de a demonstra ceea ce poți să faci, printr-o colaborare importantă, cu un brand mare.

Pentru toți bloggeri de beauty, fashion și lifestyle care vor să mi se alăture în această aventură – nu contează de cât timp ai blogul, dacă simți că asta e șansa ta, vino cu mine la Viena la unul dintre cele mai mari evenimente de beauty și fashion de pe scena germană – GLOW by dm drogerie markt.

În 2019, totul se va desfășura în prima lună a anului, la Viena, iar organizatorii estimează prezența a peste 4.000 de persoane la acest eveniment. Ca în fiecare an, eventul folosește limba engleză, reunind influenceri, artiști și persoane din companiile din zona de beauty din întreaga Europă. Dacă vrei să mi te alături, află că toate cele îți vor fi asigurate de către noi – de la biletul de avion, la cazare, mese și până la accesul la eveniment și interviuri speciale cu influenceri din întreaga lume. “Concursul” este deschis începând de astăzi, 18 decembrie până pe data de 30 decembrie.

CUM TE POȚI ÎNSCRIE?

Ceea ce trebuie să faci pentru a te înscrie este să achiziționezi sau să testezi în magazinele dm un produs din gama Trend It Up, iar apoi să redactezi un articol despre cum ai utiliza produsul dacă ai participa alături de mine la GLOW by dm în Viena. Participanții vor distribui postarea de blog pe canalele Social Media cu hashtag-ul #glowbydm. Linkurile către aceste articole vor fi trimise și la adresa: [email protected], pentru înregistrare și participare.  În articolul de înscriere la concurs, participantele vor posta mesajul: Prin acest articol, particip la campania de recrutare GLOW by dm drogerie market @AlinaCeusan.

 

What I Wore: ALINAxCACTUS Green Faux Fur /Adola Lucescu Boots / Urban Outfitters Jeans / Navy Velveteen Turtleneck / Versace Tribute Sunglasses / Sweet Paprika Leather Beanie.

Câștigătorul va fi ales de către mine și  reprezentanții dm. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 10 ianuarie 2019 pe blogul meu dar și pe rețelele de socializare AC și ale dm drogerie markt. După cum v-am comunicat, câștigătorul concursului are transportul, cazarea și masa asigurată, în cadrul evenimentului. Plecarea va avea loc pe 25 sau 26 ianuarie 2019, în funcție de programul zborurilor disponibile. Ce mai aștepți?

 

 

Află mai multe detalii despre eveniment, aici. Dacă vrei ceva vizual, poți vedea pe Youtube, aftermovie-ul din 2017. Sper să vă placă această provocare și să va înscrieți într-un număr cât mai mare. Eu sunt gata să vă fiu mentor în această excursie și sunt sigură că veți învăța o groază de lucuri noi – nu doar despre industria de beauty, dar și despre cum se realizează live o campanie, despre cum lucrez eu atunci când sunt pe drum (adică mai tot timpul) și cum îți poți eficientiza munca pentru a obține rezultate profesionale în cel mai scurt timp.

Află mai multe despre GLOW con, aici: https://www.glowcon.de/

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

  • nechifor loredana, 20 decembrie 2018 at 14:32

    wow!!!! asta da sansa…nu sunt poate cea mai buna, cea mai cea, insa mi-ar placea sa descopar mai multe din aceasta lume…in care ma invart cat de cat de vreo 4 ani jumate deja.

    0
  • Federova, 31 decembrie 2018 at 10:19

    Am indraznit sa sper si m-am inscris. Cu mare entuziasm am facut pozele :D. Dar din pacate nu mers sa trimit mail la acea adresa..

    0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW