Licitatie caritabila de bijuterie contemporana #COLECTIV

Licitatie caritabila de bijuterie contemporana #COLECTIV

In dimineata asta am primit un mesaj de la Dobras Anamaria, care-mi spune ca a hotarat impreuna cu o seama dintre colegii ei de breasla (nr. artisti bijutieri) sa deschida o licitatie caritabila pt. copii raniti de la Colectiv. “Totul are ca scop strict strangerea de bani si nu reclama pentru noi sau alte chestii.” – spune ea.

Mi-a lasat linkul catre licitatia online si mi-a urat o saptamana cat mai frumoasa, alaturi de rugamintea de a da un share, daca se poate. Stiu ce se intampla cu share-urile, stiu ca de multe ori linkurile externe nu au reach-ul pe care ar trebui sa il aiba, si-atunci am zis ca va scriu pe blog, pentru ca stiu ca astfel o sa rasune toate casutele de email abonate.

Fratii Nicoll si Alex Șerban, doi copii care iubesc muzica rock, au fost grav raniti în sinistra seara a incendiului din clubul#COLECTIV. Mama lor, Elena Cristina Șerban, spera ca totul va fi bine, iar alaturi de ea si de copiii ei sunt toate gândurile noastre bune.

Câtiva creatori si designeri de bijuterie, încearca sa dea o mâna de ajutor celor doi pusti care se lupta acum pentru înca o sansa de a mai crea si spune povesti. Toate piesele propuse spre licitație sunt lucrate manual, din metale nobile, pietre pretioase si/sau materiale alternative si poarta în ele speranta binelui. Speram ca cei care le vor achiziționa se vor bucura de micile frânturi de poveste transformate în bijuterie, iar banii care se vor strânge vor fi de folos lui Nicoll si lui Alex.

Screen Shot 2015-11-09 at 3.51.49 PM

1. Plasezi oferta sub forma de comentariu la piesa dorita

2. În cel mai scurt timp de la plasarea primei oferte vom anunta ziua si ora de încheiere a licitației pentru piesa respectivă

3. Câstiga cea mai mare oferta afisata la ora închiderii

4. Câstigătorul este pus în legatura directa cu designerul pentru stabilirea detaliilor (termen si adresa de livrare, masura inel, etc.)

5. Plata se face direct în conturile mamei celor doi frati grav raniti

RO76 RNCB 0092 0566 1878 0001 – RON

RO49 RNCB 0092 0566 1878 0002 – EURO (SWIFT: RNCBROBU)

RO22 RNCB 0092 0566 1878 0003 – USD (SWIFT: RNCBROBU)

Titular: Elena Cristina Serban Banca: BCR

6. Designerul livrează obiectul numai după ce faci dovada donației (copie ordin de plata)

7. Când ai primit piesa, așteptăm un mesaj de confirmare din partea ta.

NOTA: Inițiativa acestei actiuni apartine creatorilor si designerilor care au donat piesele propuse în licitatie. Tot ei au decis ca nu doresc sa îsi dea numele. Desigur, cunoscatorii acestui domeniu vor recunoaste stilul fiecarui designer însa doar cumparatorii vor afla numele cu certitudine. Preturile afisate sunt preturi de pornire a licitatiei si au fost stabilite de designeri.

O frântura din gândurile mamei care trece acum printr-o încercare cumplita sunt în acest post.

Cele mai multe bijuterii sunt deja in proces de licitare, unele dintre ele nu au inca o licitatie. Va invit online, aici sa licitam impreuna si sa facem un bine.

CLICK PE FOTOGRAFIE PENTRU A AJUNGE LA LICITATIE.

Screen Shot 2015-11-09 at 4.59.58 PMlovea1

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

  • buckycore, 9 noiembrie 2015 at 18:13

    Good cause. I hope many participate in this charity event.

    0
  • Chr Marcel, 9 noiembrie 2015 at 19:17

    Felicitari pentru sprijinul acordat!

    0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW