Best Dressed at CFDA Awards 2017

Best Dressed at CFDA Awards 2017

An de an, în luna Iunie, comunitatea internațională de fashion celebrează cele mai originale, inovatoare și cu impact minți ale design-ului american în cadrul galei CFDA – The Council of Fashion Designers of America, subnumite și “The Oscars for Fashion”.

Punându-se din ce în ce mai mult accentul pe crearea unei punți de legătură între industria fashion și arealul înconjurător, elementul surpriză din acest an a fost introducerea premiului Swarovski Award for Positive Change, care l-a onorat pe Kenneth Cole, designer american, care și-a dedicat o parte din muncă în vederea îmbunătățirii comunității, având un impact pozitiv considerabil. Restul premiilor s-au focusat pe premierea contribuțiilor deosebite făcute în womenswear, menswear, accessories, journalism, creative vision, personal style și lifetime achievement.

Raf Simons a fost câștigătorul categoriilor de design, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, creațiile din cadrul colecțiilor Calvin Klein fiind cele mai apreciate. Premiul Fashion Icon Award i s-a dedicat fostului editor Vogue Italia, care a murit în acest an, lăsând în spate un testament al talentului și spiritului său remarcabile. Premiile Internaționale au mers la Vetements și Balenciaga.

Cu asemenea nominalizări, invitații galei au fost pe măsură. De la surorile Hadid, sau modele precum Karlie Kloss sau Heidi Klum, la movie stars precum Nicole Kidman sau Lupita Nyong’o, petrecerea de la Hammerstein Ballroom, din New York City, a fost găzduită de Seth Meyers și a continuat cu after-party-uri în cele mai #wow locuri ale metropolei americane.

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW