BALMAIN Paris x L’Oreal Paris Lipstick Collection

BALMAIN Paris x L’Oreal Paris Lipstick Collection

L’Oreal Paris și Balmain au creat împreună o colecție de rujuri limited-edition care sunt acum disponibile și în România. Cum arată packaging-ul, care sunt cele 12 culori și unde le găsești? Citește mai departe. Colecția capsulă a devenit o extensie pentru hashtag-ul #BalmainArmy de pe Instagram și aici cred că știți deja faptul că Olivier are o suită de modele care defilează de obicei în showuri și apar în campaniile Balmain. 12 dintre ele apar acum și în cea mai recentă campanie Balmain x L’Oreal Paris iar Lara Stone, Neelam Gill, Alexina Graham, Ysaunny Brito, Soo Joo Park and Doutzen Kroes sunt doar șase dintre ele – fețe atât de diverse, de exotice, de interesante, care promovează în final un singur mesaj: acel al frumuseții prin diversitate.

 

Este colecție limitată, într-o paletă de culori atent aleasă de către Olivier Rousteing împreună cu speciliștii din laboratoarele L’Oreal Paris. Olivier a fost foarte implicat în procesul de creație a acestor produse – după cum am văzut aici și aici, în fotografiile de pe contul lui Instagram și deși a început cu o paletă destul de generoasă, a redus lista la 12 culori care întruchipează cele trei idei ale feminității: Safari, Rock și Couture. Mesajul? „Democratizarea frumuseții de podium”. O nuanță pentru fiecare femeie, indiferent de origini.

”The reason we made them like this is because we wanted to talk to so many women of all ages, all colours and all backgrounds. Different social groups, you know?” – Olivier Rousteing

(source: Noiz.ro)

FEMEIA ROCK

Nuante profunde de albastru electric, violet, brun-ciocolatiu si un nude desaturat, grunge, toate inspirate de femeia rock.

                                                                       

Nuanțele noilor rujuri Balmain Paris X L’Oreal Paris sunt gândite în așa fel încât fiecare femeie, indiferent de originea si tribul ei, să se regăsească într-o culoare. Formula – pentru că vorbim de Color Riche  – este infuzată cu pigmenți de culoare puri și ulei de ceai (camellia oil) pentru a reda o culoare vibrantă și a oferi în același timp un finish mat-hidratant.

FEMEIA COUTURE

Patru nuanțe gândite special pentru podium: rosu dominator, violet inchis, piersică și irizații rose gold, toate într-un ambalaj glossy, negru.

                                                                      

Deocamdată, review-urile din online spun că formula nu pare în totalitate mată, sau că se matifiază la o anumită perioadă de timp de la aplicare, însă rămâne să le încercăm și noi zilele acestea la birou si revenim cu un verdict. Okey. Si unde le găsim până la urmă? Toată colecția este acum disponibilă și în România prin rețeaua magazinelor Kendra. Click aici pentru a localiza un magazin în apropierea ta – cel mai probabil va trebui să dai o fugă până la cel mai apropiat mall ca să le vezi live.

FEMEIA SAFARI

 

Glamazon, bej, portocaliu, kaki – pentru nuanțe închise într-un stick de marmură verde.

                                                                       

Now the question is: Care este tribul vostru și care este nuanta voastră preferată din noua colecție?

 

 

 

 

 

 

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW