Awol Erizku, tipul din spatele fotografiilor lui Beyonce

Awol Erizku, tipul din spatele fotografiilor lui Beyonce

„We would like to share our love and happiness. We have been blessed two times over. We are incredibly grateful that our family will be growing by two, and we thank you for your well wishes. – The Carters” Acesta este mesajul care acompaniază fotografia postată pe Instagram care are acum peste 10 milioane de aprecieri.

Miercuri, ArtNews scria că artistul Awol Erizku în vârstă de 28 de ani ar fi in spatele acestor fotografii, inclusiv cea cu care Beyoncé isi anunțase sarcina, pe Instagram. O sursă apropiată de Nina Johnson (Nina Johnson Gallery) din Miami spune ca Erizku, care e specializat în fotografie și artă conceptuală, a confirmat implicarea sa in acest proiect.

Pe un background floral, cu un val de mătase pe cap, fiecare detaliu din poză are o sugestie care poate fi interpretată. Queen B își acoperă sânii cu o bustieră marsala dantelată, în vreme ce în partea de jos opteaza pentru un chilot baby-blue cu valuri din satin. Poate nu am atrage atenția atât de mult la aceste culori dacă nu am ști că așteaptă gemeni #TheWorldIsWaiting.

 Artista a numit aceasta serie de fotografii „ I have three hearts” (Am trei inimi) – intreaga poveste poate fi gasita pe site-ul ei si vorbeste despre inceputuri, despre maternitate, Blue Ivy, Jay Z, dar si despre mama ei, atunci cand era insarcinata. Artista ii aduce un tribut prin fotografia din 1981:

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW