ASIA EXPRESS: frici, provocari, momente tensionate si o privire behind the scenes!

ASIA EXPRESS: frici, provocari, momente tensionate si o privire behind the scenes!

Cum a fost in Asia Express? Frici, provocări, momente tensionate și o privire behind the scenes la ceea ce înseamnă reality show-ul cu cea mai mare echipă de producție din România.

Neata, a început în sfărșit noul sezon Asia Express, un sezon nou foarte așteptat de fanii emisiunii dar și de noi, concurenții, care sincer am cam uitat ce s-a întâmplat acum cinci luni (cinci luni, deja?). Nu o să vorbesc în numele tuturor, însă eu de abia așteptam să văd ce s-a întâmplat, cum s-a montat (love of mine), cum au trecut si celelalte echipe peste provocari, pentru că mai ales în primul episod am avut fiecare o primă misiune diferită de îndeplinit. Nu e ca și cum ne-am fi dat seama, pentru că majoritatea timpului în acest reality show nici nu te vezi cu celelalte echipe, fiecare făcând echipă cu reporterul si cameramanul său.

A fost o experiență nebună, pe parcursul căreia care sper să fiți alături de noi. Acum că vedem și noi totul montat, pe tv și ne putem bucura de partea de entertainment, e total alt film, culegem roadele cum ar veni chiar dacă acolo ne-a fost nu că greu, super greu. Între timp v-am pregătit un video de Youtube în care am răspuns întrebărilor voastre referitoare la experiența noastră din Asia Express. Până începe episodul de azi la 20:00 (sau reluarea de la 15:30 daca l-ați ratat) vă puteti face o cafea sau un ceai, un popcorn (bine n-a fi video-ul ăsta atâta de entertaining să mâncați popcorn), să vă puneți comod pe canapea & ENJOY.

PRESS PLAY

2+

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW