Ariane Labed noua imagine Chloé

Ariane Labed noua imagine Chloé

Paris, 15 ianuarie 2018 – Coty si Chloé sunt fericiti să o prezinte pe Ariane Labed ca imagine a noului parfum al brandului, programat să sosească în magazine la nivel mondial în martie 2018. Cunoscută  pentru rolurile unor personaje puternice și independente, Labed va fi  reprezentarea noua și  modernă a femeii Chloé.

„Ariane combină culturi diferite și afișează mai multe talente, iubind să treacă frontierele noi și să se întâlnească cu lumea.” Grația ei naturală și frumusețea izbitoare o fac imaginea  Chloé perfecta, fericită și îndrăzneață”, spune Geoffroy de la Bourdonnaye, CEO Chloé.

Născută și crescută în Grecia, Ariane Labed a studiat dansul și drama înaintea debutului său cinematografic în filmul Attenberg, pentru care a fost premiată cu “Cea mai bună actriță” la Festivalul de Film de la Veneția în 2010. Ariane a continuat să joace într-o serie de filme franceze și proiecte internaționale, cum ar fi „Înainte de miezul nopții”, „Fidelio”, „l’odyssée d’Alice”,” Assassin’s Creed „(regizat de Justin Kurzel și Marion Cotillard și Michael Fassbender), și cel mai recent în Lobsterul lui Yorgos Lanthimos, care a câștigat premiul juriului la Festivalul de la Cannes în 2015. Proiectele sale viitoare includ un rol în filmul Mary Magdalene, alături de Rooney Mara și Joaquin Phoenix și The Souvenir: Part 1, cu Robert Pattinson

  “Femeia descrisă în această nouă campanie este liberă, puternică și iubeste aventura. Ea acapareaza lumea, frumusețea acesteia și o face curioasă cu privire la ceea ce are de oferit. În acest sens, ea ma inspira foarte mult”, a mărturisit Ariane Labed.

Simona Cattaneo, CMO la Coty Luxury, a menționat : “cu acest parfum explorăm un nou teritoriu și introducem o nouă fațetă a personalității femeii Chloe. Spontaneitatea, deschiderea spre lume și libertatea sunt valorile pe care le trăiește, iar Ariane este chintesența acestei noi femei Chloé. Nu am fi putut fi mai mândri să o numim noul nostru purtător de cuvânt. “

Coty este una dintre cele mai mari companii de beauty din lume, cu aproximativ 9 miliarde de dolari venituri, avand  scopul de a celebra si de a elibera diversitatea frumusetii consumatorilor. Patrimoniul său puternic de antreprenoriat a creat un portofoliu iconic de mărci de frumusețe, de conducere. Coty este liderul mondial în parfumuri, un puternic număr doi în ceea ce privește culoarea și stilul părului  și a salonului profesionist, și numărul trei în cosmetice.

Brandul Chloé a fost fondat în 1952 de Gaby Aghion, o  parizianca cu origini  egiptene și cu un spirit boem. Respingând formalitatea rigidă a haute couture-ului din anii 1950, ea a creat haine soft , ademenitoare din țesături fine. Și-a vândut desenele frumoase și accesibile diferitelor buticuri de modă care începuseră pur și simplu să poarte colectii ready-to-wear. Luxul prét-a-porter se nascuse. Gaby a ales numele “Chloé” pentru apelativul său cald, feminin. Era perfect în sincronizare cu noua stare de spirit din Paris: tineresc, modern în design și puțin îndrăzneț în spirit.

WANT MORE? GET MORE!

Enjoy the Chloé SS18 runway show here:

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW