Are you #MadeToBeDifferent?

Are you #MadeToBeDifferent?

Sunt din nou in Bucuresti. Ieri seara am iesit pe balcon cu gandul la trei cuvinte. Cerul era inchis ca un glob de sticla peste capitala, risipite de-o parte si de alta, cateva stele straluceau in lumina orasului adormit, iar in departare se pierdea in aerul rece de sfarsit de octombrie un sunetul scurt si sacadat: latratul unui caine, urmat de raspunsul altuia si tot asa. Fusesem la randu-mi in acest loc si vara si parca inspiratia-mi venea mai usor. Mi-as fi dorit, in mod evident, sa fie vara, caci vara e anotimpul meu preferat, m-am nascut vara, traiesc pentru noptile de vara. Si-acum, intr-o seara de octombrie, Lee Cooper ma intrebase ce ma face pe mine diferita si in acelasi timp imi cerea sa ma rezum la doar trei cuvinte. Ei bine… Povestea incepe acum patru ani, in ianuarie 2012 cand am intrat pe wordpress.com si mi-am facut cont; doua ore mai tarziu blogul meu era pregatit, cu un prim articol sub titlul Blogul meu in tinuta de seara. Pe semne ca anticipasem cursul acestui jurnal online, care m-a purtat in acesti patru ani prin cele mai frumoase experiente, prin titlul dat.

 

Pe parcusul anilor, ati fost alaturi de mine, de la prima calatorie din Cluj spre Targu-Mures cu trenul, in Buna dimineata!, prin Parintii si Studentii… In vara anului 2013 ati venit cu noi in vacanta, prin jurnalul de bord: Roma, quale direztione, Sicilia / Palma / Ibiza si Genova / Cinqueterre / Milano. De la primul eveniment Glamour Street Style Fashion Show din 2014Glamour Girls – Love, A.” unde am facut parte din juriu ( si aici trebuie sa va marturisesc ca e mult mai fun ca antrenor) pana la drumul ala cu trenul de la Cluj la Bucuresti cand am scris On the way to Bucharest  pe tren si l-am postat in noaptea aia. Mai tarziu, scriam: Bienvenido a Miami, in mod evident din apartamentul pe care il inchriasem pe Ocean Drive. Acestea fiind spuse, daca ar fi sa-mi descriu unicitatea in 3 cuvinte, acestea ar fi: Enterprising, Rebellious, Present. Cu mentiunea ca ultimul e cel mai important – pentru mine blogul si scrisul este in stransa relatie cu prezentul, cu ceea ce se intampla, tocmai pentru a capta acest entuziasm, acea emotie de moment si de a o inchide ca intr-o cutie, in ceea ce inseamna fiecare postare. Bucurati-va de moment, de ceea ce se intampla aici si acum, asta e singurul lucru care mai conteaza. O emotie de moment, o conversatie sincera, o companie placuta si nimic mai mult. Mai jos veti regasi fotografiile pe care le-am realizat alaturi de o echipa minunata, fetele mele din Cluj pentru noua campanie Lee Cooper + THE VIDEO #MadeToBeDifferent. Multe multumiri celor de la Joben ca ne-au sustinut eroic pana la 5 dimineata. Ce sa- faci, sunt pasare de noapte. 

aa9a1949

aa9a2057

aa9a1985

aa9a2163

aa9a2020

aa9a1953

aa9a2094

aa9a1999

THE LOOKS: Lee Cooper
 
Phographer: Anca Cheregi  /  Video: Carmen Grebenisan / Photo assistant: Raluca Ciornea
Post Production on video: ALFIE production  / Hair: Raul Tisa – Vestige Atelier des Beaux Art / Location: Joben Bistro.

THE VIDEO

 

  
 Ce visai sa te faci cand vei fi mare? S-a implinit?
 
In momentul respectiv nu ma gandeam la meseria de blogger, insa Alina de atunci ar fi mandra si ar admira-o pe Alina de acum. Desenasem oricum in prima zi de clasa intai o fetita imbracata in rochie si platforme, asa ca intr-un fel s-a implinit.
 
Lee Cooper crede ca toti suntem #MadeToBeDifferent – descrie-ți unicitatea in 3 cuvinte. 
 
Enterprising, Rebellious, Present.
 

Chestionarul lui Proust

 

Ce apreciez cel mai mult la prietenii mei? Sinceritatea, empatia si optimismul.
Principalul meu defect?Simt mereu nevoia de a ma implica in mai multe proiecte in acelasi timp, fapt care-mi mananca zilele si ma poarta in tot felul de exercitii de imaginatie.
Ocupaţia mea preferată? Scrisul, noaptea. 
Visul meu de fericire? Imi place sa cred ca il traiesc deja.

lovea1
Si acum te-intreb: ce te face #MadeToBeDifferent, si care sunt cele trei cuvinte care te descriu? Astept raspunsul vostru in comentarii.

 

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • Oana, 2 noiembrie 2016 at 16:34

  Eu ca mereu is optimista si faptul ca sunt visatoare imi aduce ideei diferite.
  Brave ,Cheerful, Extroverted

  Besos Alina

  0
 • Toma Mihaela, 3 noiembrie 2016 at 1:45

  Mamă, imperfectă, încrezătoare ?

  0
 • saramet roxana, 3 noiembrie 2016 at 12:48

  buna de ai cumparat costumul din plasa ?

  0
 • Iulia, 8 noiembrie 2016 at 15:11

  De unde sunt minunatiile albe cu funda?

  0
  • Alina Ceusan, 8 noiembrie 2016 at 15:23

   Moja.ro 😀 (goo.gl/09gnZA) insa nu ii mai gasesc, erau din primavara 🙁

   0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW