ANNAKIKI’S FASHION GLITCH @MFW SS2019

ANNAKIKI’S FASHION GLITCH @MFW SS2019

 Anna Yang, designerul din spatele brandului Annakiki a dezvăluit la Milano noua colecție, o abordare proaspătă plină de energie. Înființat în în 2012, brandul s-a prezentat la Milano pentru a patra oară, defilând în cadrul spațiului expozițional temporar La Permanente.

Yang are degetul pe pulsul tinereții. Cu o privire distrată, lăsând loc pentru un indiciu de revoltă, a spus că stilul ei a fost rezultatul unui “glitch de modă” care oferă loc inovației. O rochie de culoare roșie în afara umărului, cu finisaj strălucitor, sugerează o petrecere. Au fost folosite amprente blurred cu numele creatoarei pentru un efect inedit, inclusiv un combo-shirt scurt în alb și negru îmbunătățit cu o o improvizație de material are verde, care ar fi putut fi o fustă, dar în schimb a fost purtat peste umeri. Un hanorac roz părea să fie acoperit cu dungi de bomboane.

Yang reiterează ideea de lux, folosind PVC ca un material lichid pe bluze cu mâneci pufoase purtate cu fuste plisate. Asemeni altora, a lovit în dragostea tinerei generații pentru streetwear, cu pantaloni atletici purtați cu o jachetă tăiată, sau cu pantaloni tricot și un sutien purtat pe sub un strat de argint. Paleta de culori de roz și verde strălucitor contrastează cu negrul și neutrul, inclusiv cu denimul, decorat cu mărgele, în combinații menite să ne stârnească imaginația. Vă lăsăm mai joc câteva imagini de la prezentare, enjoy!

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW