ALINAxCACTUS – the holiday capsule collection is here

ALINAxCACTUS – the holiday capsule collection is here

Astă seară vă aduc pe blog fotografiile de campanie pe care le-am realizat împreună cu Alex Matei și echipa Cactus The Brand pentru noua colecție #ALINAxCACTUS. Press play, get in the holiday spirit and pick up Styling & Beauty tips along the way! Let’s celebrate.

#AcHolidaySeries

#AcHolidaySeries Styling Tip

Poartă costumul bleumarin cu o pereche de botine albe din piele pentru un styling fresh. Albul e tot timpul parte din peisajul de sărbători, însă de multe ori e prea puțin folosit în styling. Maurice răspundea unei cititoare în numărul de decembrie al revistei Elle că o pereche de cizme albe pot scoate din banal o ținută de iarnă. Desigur, el vorba de un palton, o blană, iar noi aici vorbim de party wear – inside. Pantofii albi de la I.Am.Iza (un brand românesc pe care trebuie să îl urmăriți) completează mood-ul și culorile – roz, albastru, verde închis, argintiu – parcă rupt dintr-o poveste.

#AcHolidaySeries Beauty Tip

De sărbători lasă-ți părul să se odihnească, bucură-te de textura ta naturală. Pentru asta hidratează-l bine cu un ulei și folosește întotdeauna protecție împotriva căldurii înainte de a-l usca. Dacă părul tău e foarte drept și vrei să obții volum și puțină “mișcare” prinde-l într-un coc în vârful capului seara, la culcare și folosește un spray cu sare de mare sau agenți de fixare. Dimineața îl desprinzi din coc și îl aranjezi cu degetele. Pentru volum care se păstrează toată ziua, uită de tapat, încearcă o pudră pentru volum pe care trebuie doar să o masezi la rădăcina părului pentru a obține un look messy și volum de durată.

#AcHolidaySeries Styling Tip

Poartă întotdeauna un dres subțire, negru, mat, la tinutele tale de petrecere. Negrul are un efect optic de subțiere a piciorului față de dres-ul nude și duce toată ținuta într-un mood rock. Nu pot să îți recomand un brand anume, modelul pe care îl port în fotografii este de la Wolford, din Băneasa, însă am avut experiențe bune și cu alte branduri – Calzedonia sau Gatta.

#AcHolidaySeries Beauty Tip

#DollMeUp. Rozul pudrat al rochiei m-ar fi făcut să merg pe clasicul nude lip – codiță la ochi, însă de data asta mi-am ieșit din zona de confort și am optat pentru un cat eye alungit, într-o nuanță de albastru electric. Am folosit paleta de buze (nimic nou la mine) a Anastasiei  Beverly Hills pe ochi și două picături din serul minune de la AMA Pigments pentru fixare. Dacă nu îndrăznești să faci asta de Crăciun, atunci fă-o de revelion. Glitter, wet lids, crazy colours, orice e permis.

It’s time to fight, for your right to paaaaartyyyy.

#AcHolidaySeries Styling Tip

Anul ăsta îndrăznește să porți o ținută ton pe ton. Toată colecția mea capsulă de sărbători e inspirată de micro trendul FW Wired Connecteurs pe care l-am dezvoltat în trend book-ul meu de la Istituto Marangoni, urmând o paletă de culori jewel-tones. Unul dintre look-urile mele preferate din colecție este cel de mai sus, rochia velveteen verde și blana in aceeași nuanță, peste.

Photos by Alex Matei.

Nu uita, ne vedem pe Instagram @alinaceusan, unde v-am pregătit mini-serie de texte despre semnificația fiecărei poze în raport cu #AcHolidaySeries, hashtag-ul pe care îl folosim an de an pentru a marca postările dedicate perioadei de sărbători. Happy Holidays babes, aștept să-mi spuneți care este piesa voastră preferată din noua colecție și rămâneți zilele astea cu ochii pe blog și social media pentru cele 10 zile de giveaway.

Vezi toată colecția aici.

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW