Alina for My Geisha

Alina for My Geisha

Ieri seară a avut loc deschiderea celui de-al 40-lea magazin My Geisha în Franța, in Cannes mai exact.

Cred că nu mai este nici un secret în faptul că noi colaborăm cu fetele de la My Geisha de o perioadă bună de timp. Pe lângă parfumurile minunate pe care le creează care sunt long lasting si foarte bine compuse ca arome (preferatele mele sunt Powder și Musk), au o multime de alte produse care definesc viziunea moderna despre feminitate:

Geishele sunt simbolul frumusetii pure, al senzualitatii, sunt cele care stapanesc cel mai bine arta seductiei, fara sa-si piarda insa aura de mister, inocenta, inteligenta si siguranta de sine.

Magazinele lor aduc în fața clienților și o selecție de produse asiatice de skincare premiate, printe care se numără și branduri ca: Shangpree sau Acoje. Fiecare magazin conține în același timp un raft special cu produse de bath and body, cu ingrediente naturale. Dar sunt convinsă că dacă nu i-ați vizitat în unul dintre cele 40 de magazine fizice până în momentul de față cu siguranță le știți profilul de Instagram @mygheisha

Pe mine cel puțin, fetele m-au impresionat în primul rând prin modul în care și-au dus business -ul la un alt nivel. Au pornit cu totul și cu totul dintr-o altă zonă, o altă industrie (muzicală), unde toată lumea le cunoștea sub denumirea de Bambi. Odată cu dezvoltarea online ului multe persoane publice au făcut un pas către această zonă și și-au deschis diferite business uri în online.

Fetele au fost un exemplu bun pentru ca în doar câțiva ani au reușit să împânzească mapamondul de magazine My Geisha. Dar lucrurile astea nu sunt atât de simple cum par. Întotdeauna în spate există o echipă foarte pricepută și foarte multă muncă, investiții și nopți pierdute… În fine, lucruri care de cele mai multe ori nu se văd. My Geisha e un brand cu care noi lucrăm cu drag, am foarte multe produse care îmi plac din portofoliul lor printre care și duo-ul de vitamina C și crema antioxidantă care te ajută să obții acel #glass skin, (piele de sticlă), plasturii pentru ochi pe care i-am folosit și la shooting-ul RF (vezi aici cel mai recent vlog pe YouTube) și în fine, parfumurile, după cum v-am spus aroma MUSK este una dintre preferatele mele, știind de ea încă de pe vremea când ea era doar ulei iar acum fetele au lăsat și varianta parfum pe care o puteți găsi aici.

O să vă invit să mergeți pe pagina lor de Instagram pentru a vedea mai multe imagini de la lansarea din Cannes. Iar dacă sunteți acolo, în Franța, puteți găsi magazinul pe Rue D’Antibes.

Și pentru a sărbători această ocazie avem și un cod de discount pentru voi, dacă vreți vă achiziționați orice vă doriți până luni de pe site-ul lor ✌🏼codul se numește ALINA20 și este activ începând de astăzi, 1 octombrie, până luni so enjoy shopping!

Love, A.

1+

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW