Ahhhh, Digital Divas 2016.

Ahhhh, Digital Divas 2016.

27 mai 2015

“M-am trezit la ora 4:15 si am plecat spre aeroportul din Cluj Napoca. Era inca foarte frig afara si am iesit din scara blocului cu greu, trageam dupa mine un bagaj enorm, cu prea multe haine si accesorii pe care nu le voi purta, dar care imi dadeau un fel de stabilitate emotionala. Se pare ca sunt genul ala de fata. “Cred ca nici nu mai are rost sa scriu despre cum ne facem bagajul, ca doar uite cate iau dupa mine.” – bomban eu, in timp ce trageam nervoasa bagajul, pe nisipul din fata blocului.

giphy.gif

Las in urma strada si utilajele masive, galbene care-n lumina portocalie a felinarului pareau niste roboti enormi, adormiti. Urc in taxi si spun: “- La aeroport va rog”…Aproape ca ma linistisem. Ceea ce nu stiam eu inca, era faptul ca aveam sa fac cale intoarsa. Un minut mai tarziu imi cautam telefonul, in geanta. Ati ghicit, l-am uitat acasa, pe raft, in dressing: “-Putem sa ne-ntoarcem va rog? Mi-am uitat telefonul!”

Asa mi-a inceput mie drumul spre GALA DIGITAL DIVAS. Ce sa mai. O ora mai tarziu, am aterizat la Bucuresti si-am baut o cafea pe terasa aeroportului. Postasem deja un articol pe blog… Era destul de devreme, insa am vorbit cu mama la telefon. Daca ea a baut cafea si eu am baut cafea, s-ar putea spune c-am luat cafeaua impreuna. Atata ca eu eram la Bucuresti si ea la Targu Mures… 

Venise timpul sa ies din casa, asa ca am luat rochia de la Manuri pe mine, am legat doua funde mari si verzi, din acelasi material, pe glezna si am plecat spre palat. Aveam o pereche aviatori aurii pe ochi pentru ca era inca zi, iar eu eram intr-o rochie de seara. Am pasit pe covorul rosu, imens, cuprinsa fiind de emotii. “A mai trecut un an…” – ma gandeam in timp ce urcam scarile care duceau spre terasa. Auzeam zumzetul infinit al discutiilor… Era pauza de cafea si toata lumea se afla pe terasa. Dupa doi pasi o intalnesc pe Gabi Atanasov, o iau de brat si ne indreptam spre spatele gradinii…”

15 mai 2016

Am pastrat aceasta frantura de text timp de un an. Nu am reusit sa inchei aceasta poveste, care se vroia a fi o povestire en detail, insa am o vaga impresie ca povestea merge mai departe pe 20 mai 2016, pentru ca anul asta Digital Divas are loc tot la Palatul Bragadiru. Sper ca si in acest an evenimentul sa adune toata blogosfera romaneasca sub un singur acoperis si sa discutam despre ceea ce stim noi sa facem mai bine: blogging. Ceea ce imi place in mod special la Digital Divas este faptul ca fiecare vine aici pentru a afla lucruri noi despre blogosfera si in fiecare an plecam tot mai entuziasmati acasa, cu gandul la ceea ce putem face si cu carnetelele tot mai pline de notite.

In acest an am fost nominalizata la categoriile: Best Use of Photography in Blogging, Best Instagram Account, Best Fashion Blog, People’s  Choice si Digital Diva of the Year. Evident toate categoriile sunt jurizate, iar votul publicului conteaza in proportie de 50%, insa in cazul People’s Choice – doar publicul decide castigatorul (hai ca ar fi fun sa-l luam al IV-lea an consecutiv, ca stiu ca m-ati votat in fiecare an). Acestea fiind spuse, va invit sa dati click aici, sa va inregistrati cu adresa de email si sa ma votati la categoriile la care am fost nominalizata. Da, azi este ultima zi de votare, so check in & vote.

LOVEA

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW