#AcBridalSeries: Moments at the sea side / shooting with Tibi Clenci

#AcBridalSeries: Moments at the sea side / shooting with Tibi Clenci

Câteodată ai nevoie doar de câteva momente de liniște, de singurătate, de claritate pentru a înțelege – pentru a mia oară, despre ce este vorba de fapt în viață. Cum numai tu ești responsabil pentru propria-ți fericire și cum o poți clădi din nimic, practic. Din ceea ce te inconjoară deja și momentele pe care le trăiești care sunt de fapt atât de prețioase…

De asta am avut parte acum câteva zile, când m-am trezit și m-am dus pe plaja, să-mi fac rutina de sport, de data asta într-un peisaj în care îți era mai mare dragul te întinzi: pe malul mării.

Am petrecut cele câteva zile în Mamaia, la Vila Pontica, pentru un shooting. Știu că mulți m-ați întrebat pe Instagram unde e locația asta,că părea din altă lume. Ei bine, vă invit să îi descoperiți aici, pe Instagram – totodată vă spun de pe acum, că locul ăsta e mult mai fain în realitate și că fotografiile nu surprind întotdeauna ceea ce trebuie.

Apusul, dar mai ales diminețile, răsăritul acolo în curte e ceva sublim, lumina caldă se ridică din mare, simți aerul rece și sărat în nări, mirosul cafelei aduse de Ecaterina, care apare îmbrăcată într-un trench de piele cognac din restaurantul vilei. Priceless.

Weekendul ăsta am fost la mare. Am făcut un shooting pentru revista Nunta, care fie vorba între noi, abia aștept să apară. Ne veți găsi – pe mine și pe Raul, în noul număr al revistei, cu un material cinematografic, pe care nu am cum să-l redau în cuvinte încă, fotografiat de Tibi Clenci și un interviu despre noi. E ceva cu totul și cu totul special și sper ca fotografiile finale din revistă să vă placă și vouă la fel de mult cum ne-au plăcut nouă. 

Cu ocazia asta, weekendul ăsta  la mare l-am descoperit încă o dată pe Tibi Clenci – omul. Omul care face probabil cele mai frumoase fotografii de editorial din țară. E o adevărată onoare să lucrez cu el de fiecare dată și acum că am pozat alături de Raul, a fost și mai tare. Îmi place mult că vine cu toată personalitatea asta a sa în orice proiect, că avem valori comune, că e genul de personă pe care mi-a făcut plăcere să o cunosc. Se implică total în ceea ce îi place și asta spune multe.

Vă las aici un mic preview al video-ului de making of la care lucrez chiar acum – și mie îmi place să mă implic complet în ceea ce îmi place, am fugit la editat. Press play.

 Vă las aici niște fotografii, memorii și polaroide din weekend și aștept cu nebăbdare noul număr al revistei. Pentru asta desigur, trebuie să trimit răspunsurile la întrebări,  completate cu ce mi-a răspuns și Raul la rândul lui, aseara. Astea sunt momentele cu adevărat priceless.

1+

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

  • Erika, 25 septembrie 2019 at 14:43

    ❤️❤️❤️❤️ superb articolul

    0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW