Un moment doar pentru mine.

Un moment doar pentru mine.

Acum cateva saptamani ma aflam intr-un supermarket, la cumparaturi, aveam multe de taiat de pe lista asa ca faceam slalom printre oameni, cosuri si rafturi sa-l umplu si eu pe-al meu si sa ies de acolo, doar-doar voi ajunge si eu acasa. La o imbratisare, la liniste, la o draperie sa ma desparta de oras.

Tocmai mutasem in acea zi primele cutii  cu lucruri la birou si toata invalmaseala asta din supermarket ma facea sa ma simt agitata. “Cumparaturile – le putem face acum si online. Nici nu stiu cand mi-am mai cumparat ceva offline…” – ma gandeam eu in timp ce marsaluiam in bocancii mei din piele de la Moja prin magazin. In sfarsit, am ajuns la raftul de cosmetice pentru ca aici lista e intr-adevar nesfarsita. Dintr-o data ma opresc. Cosul plin cu produse s-a tot dus in fata, in vreme ce eu am ramas pe loc lungindu-mi mainile sa nu-l las sa plece. Era ceva curios pe acel raft plin cu geluri de dus care pana la urma imi era atat de familiar. Un produs nou de la un prieten vechi. Ma apropii de raft si-l ridic in mana. E o spuma de dus de la NIVEA. Cum adica? Cum reusisem sa o ratez pana atunci? Din instinct, am ales  Creme Care – avea ambalajul acela albastru prin care jur ca pot simti parfumul cremelor NIVEA pe care bunica le avea pe raftul de sus al vitrinei verzi. Imi amintesc perfect. Fara sa stau prea mult pe ganduri, am pus spuma-n cos si am plecat spre casa.

In mod cert Raul a avut o reactie curioasa atunci cand a realizat ca am inca un produs pe care il pot folosi in dus, insa cred ca stie cu cine sta in casa. Mai ales ca vorbim despre un produs pe care il poti folosi in dus – nu vad ce alta varianta ar mai fi avut decat sa sfarseasca pe un alt raft: la mine in dus. Baia este spa-ul meu de acasa. We all know what for a fact.

Contrar asteptarilor cititorilor mei din Bucuresti, Clujul este un adevarat furnicar. Traficul a devenit plictisitor, suparator, ba chiar insuportabil, la care mai adaugi si faptul ca #RumourHasIt, noi ardelenii suntem mai inceti in viraje… Dupa o zi lunga in trafic, prin oras pe te-miri-ce-stradute, dupa o zi lunga la birou in care nu toate au mers ca la carte, tot ceea ce imi doresc este sa ma inchid in dusul meu pe care-l transform in sauna si sa am un moment doar pentru mine. Mod avion. Baia este spa-ul meu de acasa si acest moment – acel 1% de care pana la urma depind restul de 99%, nu uit sa mi-l aloc niciodata. Mai nou si spuma de dus de la NIVEA face parte din ritualul meu. O cantitate mica de spuma – cat o piersica -, e de ajuns. Dincolo de experienta pe care o aduce un produs pe care il folosesti sub dus, aici vorbim de o noua textura luxurianta care da, pot spune ca este ca o imbratisare. Ce fel de imbratisare? Nu pot sa va spun asta, e altceva. Va trebui sa incercati pe pielea voastra. Este acest produs unul care ti-a redefinit experienta dusului? I vote #YES. Pentru ca azi e ziua femeii, v-am pregatit un concurs pe pagina mea de facebook.

Click here

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

  • K-Othrine SC25, 19 martie 2017 at 22:25

    Sunt o fana inversunata a produselor Nivea, dar n-am avut placerea sa incerc aceasta spuma si de altfel nici n-am vazut-o in supermarketuri. Ma intreb cum de am ratat-o :-?.

    0
  • Adri, 2 aprilie 2017 at 8:58

    Am sa incerc si eu acest produs. Nivea este o firma foarte indragita de mine si mi-am propus anul acesta sa cumpar cat mai multe produse de la ei. ?

    0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW