6 Ways To Wear Your Faux Fur

6 Ways To Wear Your Faux Fur
Music: SBTRKT-HIGHER-ft.-Raury

Una dintre piesele mele preferate în sezonul rece este cu siguranță jacheta de blană. Ușor de purtat peste orice ținută – începând cu un look simplu format dintr-o pereche de jeanși si o maletă cum este cel de mai jos și până la o rochie elegantă (varianta perfectă pentru atunci cand îți dorești să porți de fapt o rochie în sezonul rece), jacheta din blană nu trebuie să lipsească din garderoba ta.

Având în vedere faptul că suntem în același showroom, nu m-am putut abține să nu încerc iarna asta toate culorile pe care Ingrid Teodosiu le are disponibile – roșu, verde smarald, roz pal și lista continuă. Zilele trecute am purtat-o cu o pereche de jeanși skinny negri si o maletă roșie pe care o am de la Motivi, bocancii mei de la Moja și o geantă Moschino, super-încăpătoare. Am ieșit pe grabă din casă, așa că am optat pentru o pereche de ochelari de soare shield de la Gucci, care mă salvează de fiecare dată când nu am timp să mă machiez.

What I Wore: Ingrid Teodosiu Red Faux Fur / Gucci Eyewear via @koptik.ro / Motivi Red Turtleneck / Reserved Black Ripped Jeans / Moja by Alina Ceusan Combat Boots / Moschino Bag.

Cum puteți profita la maxim de jacheta voastră de blană în sezonul rece, indiferent de culoarea ei și de ocazie? V-am pregătit mai jos câteva propuneri. Aștept să-mi spuneți care este varianta voastră preferată și care este jacheta pentru care ai făcut o obsesie, chiar acum. Regăsiți toate item-urile din seturile de mai jos, pe pagina mea de Polyvore.

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

  • Ewa Macherowska, 28 ianuarie 2018 at 8:09

    Perfect coat <3 Love the look! x

    0
  • Preda georgeta, 29 ianuarie 2018 at 9:15

    Preferata mea e cea animal print, am vazut una draguta si la h&m sezonul acesta, si cea bej e perfecta pentru orice tinuta de zi, love it..:) te ador, alina?

    0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW