Summer Colour-Clash

Summer Colour-Clash

Atunci când vine vorba de culori complementare și modul în care pot fi purtate, poate fi greu de știut care nuanțe funcționează împreună și care nu. În fond, totul se reduce la trial  and error -mantra ideala de modă preuspune să încercăm totul la un moment dat și apoi să învățăm din greșeli. Înapoi în cotidian și la board-urile de Instagram, unde vara asta se reunesc două dintre cele mai importante tendințe de culori  – verde și liliac – la un nivel neașteptat de elegant. Pare una dintre cele mai ușoare (citește: mai puțin descurajante) moduri de a-l purta, optând pentru iterații pastelate de verde și violet, care se îmbină frumos. 

Oficial am început ultima lună de vară pe anul ăsta și daca până acum nu am reușit, de acum am putea experimenta modele amuzante și nuanțe pe care în mod normal nu le-am purta (sau care ar putea să nu fie întotdeauna disponibile pentru perioada de toamnă-iarnă). Indiferent că vorbim despre combinația verde-violet sau roșu-roz, important este să experimentăm. Am pregătit mai jos, în galeria de imagini, o selecție a celor mai impresionate apariții de pe catwalk, prevestitoare ale zilelor de vara pe care le mai avem înaintea noastră. Enjoy!

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

  • Cristina, 19 august 2019 at 16:47

    Super articolul, Alina! E interesant ca sunt la putere acesta doua nuante. Am avut o perioada grea in a incerca sa armonizez un violet inchis cu un verde, in ceea ce priveste mobila si decorul din living.
    Stiu ca designul vestimentar si cel de interior sunt cu totul doua teme diferite, cand vine vorba de tendinte, insa cumva aceasta combinatie din articolul tau mi-a dat incredere ca nu am facut o “greseala” atat de mare. Iar, daca initial nu suportam acel violet, acum imi este indispensabil, mai ales ca ma linisteste foarte mult.
    Multumesc pentru articol, iar piesele prezentate in el sunt superbe!
    O zi frumoasa!

    0
  • casino, 2 septembrie 2019 at 8:01

    Poza asta e dovada perfecta ca nu ai nevoie de super locatie pt poze misto. Atitudinea si un model bun fac totul. Urmaresc blogul in mod constant si imi place tocmai vibe-ul asta fashion care apare asa in mod natural, fara efort.

    0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW