Our Favourite Wedding Dresses

Our Favourite Wedding Dresses

Alegerea unei rochii de mireasă reprezintă mai mult decât un fitting, este un proces – o amintire în curs de realizare. De asemenea, tu trebuie să fii cea care spune „da” rochiei, fiindcă totul începe de la tine – totul este despre tine și despre cine ești cu adevărat. De la fanteziile pe care le aveam încă de când probam pe ascuns pantofii cu toc ai mamei care ne erau cu câteva mărimi mai mari pâna la răsfoirea sutor de reviste de modă și crearea unor mulțimi de colaje care să reflecte viziunea noastră asupra rochiei, inspirația alegerii oricărei femei stă într-o multitudine de lucruri – într-o multitudine de povești.

Răsfoim astăzi ” câteva dintre aceste povești de dragoste, reamintindu-ne unele dintre cele mai splendide rochii de mireasă.

  1. Megan Markle – Simplitatea poate să fie și grandioasă, iar rochia pe care aceasta a purtat-o demonstrează acest lucru; Givenchy a reușit din nou să ne taie respirația prin viziunea acestuia asupra feminității.

2. Kaley Cuoco (că tot a ajuns la final și serialul „Big Bang Theory”) – O creație semnată de Reem Acra, aceasta surprinde prin motivele florale, dar și prin capa ușor transparentă care ne duce cu gândul la prințesele Disney – o rochie desprinsă din povești.

3. Kim Kardashian – Aceasta a reușit întotdeauna să își pună în valoare corpul, iar ziua nunții nu a reprezentat o excepție. Purtând și aceasta o rochie marca Givenchy, a reusit sa ofere o altă perspectivă asupra feminității – una mai senzuală dar totuși delicată datorită voalului lung și transparent care creiona armonios emoțiile miresei.

4. Gwen Stefani – Un „Fashion-Icon”, un suflet căreia îi place să se exprime liber și cu foarte mult curaj, Gwen a pășit către altar fiind nimeni altcineva decât ea însăși, purtând o rochie marca Dior care, spre deosebire de restul, se decolora ușor în degrade în nunațe de roz în partea de jos.

5. Yoko Ono – Întorcându-ne puțin în timp, trebuie să ne amintim că până la urmă ceremonia de căsătorie este, mai ales, despre voi și nimic mai mult. La nunta sa cu John Lennon, aceasta a surprins pe toată lumea prin faptul că a purtat o preche de teniși la ceremonie – parcă altfel pășim la altar într-o pereche comodă de pantofi, nu?

6. Audrey Hepburn – Feminitatea în sine, o femeie care a fost elegantă atât prin înfățișarea sa, cât și prin inteligența și personalitatea sa, la prima sa căsătorie, a purtat o rochie semnată de către casa de modă Balmain, tiparul brand-ului regăsindu-se încă de atunci în mânecile supradimensionate, gulerul înalt, dar și în pangliga legată în jurul taliei .

7. Karlie Kloss – Înapoi în prezent, de notat – dantela a fost și va rămâne întotdeauna un fel de a exprima feminitatea. Într-o rochie marca Dior, aceasta și-a spus povestea într-o manieră simplă și elegantă, aceasta recunoscând într-un interviu că una dintre cele mai frumoase amintiri în legătura cu rochia este faptul că la ora două dimineața, în noaptea nunții, aceasta s-a așezat pe jos și a început să mănânce tort.

8. Serena Williams – O prințesă în adevăratul sens al cuvântului, Alexander McQueen a reușit „să scrie” una dintre cele mai spectaculoase povești printr-o rochie de toule supradimensionată în partea de jos, dar și printr-o capă care mergea mână în mână cu întreaga idee a ținutei, întruchipând-o, de fapt, pe Serena nu doar ca pe o prințesă, dar și ca pe o eroină – aceasta este o campioană.

 

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW