Stranger Things by Netflix and H&M

Stranger Things by Netflix and H&M

H&M ȘI NETFLIX ÎNCEP VARA CU LANSAREA COLECȚIEI STRANGER THINGS

H&M este extrem de entuziasmat să anunțe colaborarea sa cu Netflix și Stranger Things, serialul fenomen al momentului, al cărui nou sezon se va lansa în această vară. Colecția capsulăeste centrată în jurul piscinei comunității din Hawkins și dezvăluie o serie de piese vestimentare, costume de baie și accesorii, atât pentru femei cât și pentru bărbați, toate inspirate din Stranger Things. Va fi disponibilă în magazinele din întreaga lume, cât și online pe hm.com, începând cu 23 Mai2019.

În cel de-al treilea sezon Stranger Things, ne sunt dezvăluite noi locații ale orasului fictiv Hawkins iar H&M are exclusivitate în fuziunea serialului cu lumea modei prin această colecție capsulă de vară, construită în jurul piscinei comunității.

Formată din tricouri grafice și top-uri, pantaloni scurți, costume de baie și o serie de accesorii pentru piscină, colecția Stranger Things este un omagiu adus atât stilului anilor ’80  cât și zilelor relaxante petrecute la piscină. Creată de către echipa de design din cadrul H&M în colaborare cu Netflix, colecția are siluete retro-moderne iar nuanțele respectăîntocmai paleta de culori predominantă în serial, și anume negru, roșu, alb cu inserții de roz fuchsia și albastru-turcoaz. Anumite piese ale colecției vor putea fi văzute și în serial, iar logo-ul Stranger Things va apărea pe diverse piese vestimentare și accesorii.

Campania colecției îl are ca protagonist pe Dacre Montgomery, cel care joacă rolul lui Billy Hargrove în Stranger Things și este realizată de către Matt Jones, binecunoscutul fotograf și regizor britanic

 

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW