35 BITS OF DENIM

35 BITS OF DENIM
Denimul este unul dintre cele mai versatile materiale – utilizat de-a lungul timpului pentru rezistența sa îndelungată, face acum parte din garderobele noastre. Trebuie neaparat să ai și tu in garderoba ta măcar o pereche de jeanși cu un croi clasic și o camașă asortată, pentru zilele în care esti pe fugă și nu ai prea mult timp la dispoziție pentru styling. Adaugă o panglică mare din satin pe care o legi la baza gâtului într-o funda enormă și o pereche de ciocate negre din piele. Adaugă o blană (falsă!) peste sau un camel coat & you are ready to rock this work day!
Știai că prima pereche de blugi a fost croită pentru prima dată în Genova? Sau că denumirea de denim vine de la Nîmes din francezul de Nîmes? Afla aici mai multe curiozități despre îndrăgitul material. Daca te-ai gândit să adopți o tinută din denim zilele astea, însa ești în pană de idei, suntem aici să te ajutăm. Ți-am pregătit o galerie cu 35 de imagini inspiraționale atunci când vine vorba de cum purtăm denimul. Press play & get inspired!

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • Ewa Macherowska, 15 ianuarie 2018 at 18:51

  Obsessed <3

  0
 • Cosmina, 16 ianuarie 2018 at 9:09

  I love, love de im. Doar ca majoritatea ideilor sunt prea “STYLISH” pentru mine. Poza cu tipa cu umbrela îmi place, sunt în căutare de blugi cu dunga…. Si poza mica cu all denin și eșarfă la gat îmi place fără pantofi albi (to much for me?). Eu sunt mai pe clasic sau pe boringg?

  0
 • Vlad, 29 ianuarie 2018 at 12:25

  Foarte faine tinutele, dar cred ca sunt prea mult pentru stilul nostru. Sper ca pe viitor sa apara si la noi acest stil din ce in ce mai des. I love it!

  0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW