2019’s Spring Favorites

2019’s Spring Favorites

      Tendințele anului 2019 reprezintă o îmbinare armonioasă a generațiilor – o omogenizare a elementelor clasice cu cele aparținătoare vizunii contemporane.

            Michael Kors

            Anul acesta, Michael Kors propune ceva diferit și mult mai dinamic – o invitație la dans pe ritmul anilor 70’ și 90’. Gri metalizat, pantaloni evazați, haine supradimensionate – acestea sunt doar din multitudinea de elemente pe care Michael Kors le folosește pentru a introduce atmosfea diso în colecția sa de doamnă. Totodată, prezentarea de anul acesta se termină într-o notă veselă, cu prestația lui Barry Manilow, un spectacol plin de lumini care invită publicul să facă parte din viziunea artistică a designerului.

            Tomo Koizumi

Evenimentele de moda nu se organizeaza doar in jurul ideii de a oferi continuitate tendințelor ce au construit industria modei, dar și de a ajuta noi designeri de a-și exprima viziunea artistică. Colecția lui Tomo Koizumi, un designer japonez, propune o readaptare a clasicului couture – mai colorată și mai îndrăzneață.

            Ralph Lauren

            Pentru colecția de primăvară a anului 2019, feminitatea este exprimată prin nunațe de alb, negru și auriu, sub forma unor elemente de îmbrăcămăminte des întâlnite în ținutele de zi cu zi. Simplă, dar totuși imposibil de neobservat, povestea colecției propusă de anul acesta are loc în cadrul unei cafenele, poftind fiecare invitat la o ceașă de cafea sau la un pahar de proseco de-a lungul prezentării. Fără îndoială, Ralph Lauren a reușit să ofere o notă soficticată normalității de zi cu zi, prin abordarea unor elemente obișnuite, dar care capătă caracter prin modul în care sunt abordate.

            Lela Rose

            Lela Rose propune un cadru jucăuș și surprinzător. Anul acesta, Lela Rose propune un stil elegant în care se regăsesc două dintre cele mai iubite motive și anume caroul și motivul floral. În viziunea designerului, primăvara se naște printr-o ținută comodă, dar chic, care înflorește de-a lungul unei plimbări scldate in primele raze ale soarelui.

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW