10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Summer Well

10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Summer Well

Urmatoarea oprire? Summer Well, Bucuresti. A saptea editie a festivalului care are motto-ul “un festival ca o vacanta” revine cu noi surprize pentru participantii din acest an. Afla care sunt cele 10 lucuri pe care trebuie sa le stii despre Summer Well inca de pe acum, in lista de mai jos

  1. Pe 11 august va avea loc Night Picnic. Intrarea este libera cu orice pass de festival, portile se deschid la 18:00. Nu uita sa iti aduci o patura!
  2. Pe 11 august, Orchestra Simfonica Bucuresti va interpreta piese ale trupelor de la festival.
  3. Cei de la Lantern Company din UK vor fi prezenti la eveniment astfel ca trebuie sa ne asteptam la personaje de poveste care vor impanzi domeniul Stirbey, pe timp de noapte. Flamingo giganti? Fluturi cu aripi iridescente? Teatru? Ne putem astepta la orice, de vreme ce lucreaza cu o sumedenie de artisti ca Stu Barker, Becky Barnett sau Faith Bebbington.
  4. Artistii confimati pana acum sunt: Interpol, Editors, Birdy, Glass Animals, METRONOMY, The Kills, Nothing But Thieves, HONNE, Oh Wonder & ROOSEVELT. End Show: The Bloody Beetroots.
  5. Internet gratuit la festival – Cele mai bune momente din festival trebuie impartasite cu prietenii din social media, asa ca anul acesta toti utilizatorii Orange au date gratuite pe toata perioada festivalului. Daca nu esti abonat orange, nu iti face griji, vei gasi oricum un wi-fi Orange dedicat la care te poti conecta cu usurinta.
  6. Initiativa Pedaleaza impreuna cu Fundatia Orange pentru Digitaliada – Cu fiecare kilometru pedalat de tine la Summer Well Orange doneaza 10 euro pentru a sustine educatia digitala din mediul rural. Sustine impreuna cu noi crearea de oportunitati in 30 scoli gimnaziale din mediul rural, pentru 3400 elevi si 82 profesori prin 810 tablete si 144 materiale de curs digital.
  7. Orange Connected Experiences – Vezi cum tehnologia ne contecteaza si ne imbunatateste stilul de viata: de la smart home la smart cars, plus multe alte activitati interesante si concursuri. Downloadeaza aici aplicatia Summer Well pentru Apple si aici pentru Android ca sa primesti toate notificarile despre festival.
  8. Ca si anul trecut, va exista o zona de piscina unde pe poti relaxa pe timpul zilei.
  9. Orange Junior Area – Daca ajungi la festivalul cu cei mici, trebuie sa stii faptul ca anul acesta copii vor avea o multime de activitati dedicate lor – de la concursuri de Fidget spinners, la distractie impreuna cu rockstarurile Millidge & Doig si locuri special amenajate pentru ei. In plus, folosind dispozitivul de localizare “Smart Junior” vei stii tot timpul unde se afla. Erik a fost cu noi inca din primul an de viata, insa anul acesta fiind in vacanta la bunici, da skip.
  10. La Summer Well te vei putea bucura de privelistea festivalului de la inaltime, urcand in balonul cu aer cald Orange. Noi am trait aceasta experienta la Neversea si va recomand sa mergeti cat de devreme, pentru ca vor fi foarte multi doritori. Calculeaza ora la care apune soarele si aseaza-te la coada la timp pentru a prinde apusul din balon.

Ne vedem la Summer Well!

 

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW